1845 дітей та 180 жінок отримали грошову допомогу від Фонду міжнародної солідарності за Програмою підтримки українських дітей та жінок в умовах війни в Україні в рамках Фонду імені блаженного священномученика Климентія Шептицького, створеного за ініціативи Канцелярії Прем’єр-міністра Республіки Польща та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Дана програма фінансується Канцелярією Прем’єр-міністра Республіки Польща.

Наразі Фонд Климентія Шептицького продовжує втілювати свою місію, надаючи допомогу дітям, які втратили батьків чи одного з них через війну, та жінкам, які перебували у російському полоні.  

В 2022 році 24 жінки, які повернулися з російського полону, окрім фінансової допомоги також отримали психологічну підтримку, 19 українок взяли участь у відпочинково-реабілітаційній поїздці до Польщі. 

Команда Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні щиро дякує партнерам та донорам за плідну співпрацю та невпинну підтримку найуразливіших верств населення, які постраждали від військової агресії рф.