Фонд міжнародної солідарності у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською Комісією продовжує доставляти найнеобхідніше до українських лікарень.

Аби забезпечити доступ до якісної медичної допомоги, 39 лікарень в дев’яти областях України отримали обладнання для діагностики, реанімації, штучної вентиляції легень, тощо. Завдячуючи допомозі Європейського Союзу, тепер апарати УЗД, ЕКГ, кардіомонітори, дефібрилятори та мобільні апарати ШВЛ — там, де їх потребують найбільше.

Медичне обладнання для українських лікарень — лише частина великого проєкту гуманітарної допомоги. За шість місяців реалізації проєкту команда Фонду міжнародної солідарності доправила до 221 української громади гуманітарну допомогу, загальною вартістю 10 мільйонів євро.

В залежності від потреб, громади отримали генератори, пожежне та медичне обладнання, автомобілі швидкої допомоги,продукти харчування тривалого зберігання, аптечки, засоби гігієни та інші вкрай необхідні товари.

Щиро дякуємо українським медикам, праця яких не припиняється ні на хвилину, незважаючи на повітряні тривоги та обстріли. Надзвичайно раді, що завдяки даній допомозі можемо зробити внесок у героїчну працю українських лікарів та врятувати не одне життя.