Фонд імені блж. сщмч. Климентія Шептицького продовжує надавати допомогу тим, хто потребує її найбільше.

Починаючи з липня 2022 року, Фонд міжнародної солідарності реалізує Програму підтримки українських дітей та жінок в умовах війни в Україні в рамках Фонду імені блаженного священномученика Климентія Шептицького.

Програма стала  результатом тісної співпраці польського та українського уряду. Її ініціатори – Канцелярія Прем’єр-міністра Республіки Польща та Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Програма фінансується Канцелярією Прем’єр-міністра Республіки Польща.

Наразі Фонд продовжує втілювати свою місію, надаючи допомогу дітям, які втратили батьків чи одного з них через війну, та жінкам, які перебували у російському полоні.

За 5 місяців діяльності Фонду Климентія Шептицького грошову допомогу вже отримали 143 жінки та 396 дітей. Окрім фінансової підтримки, жінки, які повернулися з російського полону, також мають можливість отримати психологічну допомогу та взяти участь у відпочинково – реабілітаційній поїздці до Польщі.

До вашої уваги проміжні підсумки Програми підтримки українських дітей та жінок в умовах війни в Україні.

Команда Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні щиро дякує партнерам та донорам за плідну співпрацю та невпинну підтримку найвразливіших верств населення, які постраждали від військової агресії рф.