29-30 липня до громад Черкаської області – потенційних учасниць проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні» здійснили перші верифікаційні візити представники проєкту, серед яких також був пан Марек Ковальські, голова керуючого комітету проєкту, Генерал Державної Пожежної Служби Республіки Польща у відставці.

Під час зустрічей із головами, заступниками голів, старостами та начальниками відділів з питань цивільного захисту населення та інших структурних підрозділів Канівської та Золотоніської міських рад, Будищенської та Мошнівської сільських рад, а також із представниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області команда проєкту обговорила основні засади можливої участі громад у проєкті та оглянули приміщення, в яких можуть розміщуватись осередки Добровільних пожежних команд.

Висловлюємо вдячність Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області за підтримку та сприяння в організації візитів.

Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми “ULEAD з Європою” і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Проєкт
 
реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми “
U

LEAD
 з Європою” і
 
співфінансується
 
30% off with code
програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.