Генеральний консул РП у Львові Еліза Дзвонкєвіч від імені Фонду передала КНП «Сокальська центральна районна лікарня» респіпатори FFP-3, рукавички і бахіли, а також пульсоксиметри, мультипараметровий монітор пацієнта та 4 функціональних ліжка з електроприводом.

Загальна вартість придбаних товарів – становить близько 160 тис. грн. КНП “Госпіталь ветеранів війни” Житомирської обласної ради у м. Бердичів отримав від Генерального консула РП у Вінниці Дямяна Цярцінського захисні засоби – респіратори, маски, рукавички, бахіли, захисні окуляри, захисні костюми та ізоляційні халати, та обладнання – пульсоксиметри, концентратор кисню та хірургічний електровідсмоктувач, на загальну суму близько 160 тис. грн.

Генеральний консул РП у Луцьку Пьотр Матусяк передав КНП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» захисні комбінезони, рукавички, респіратори, засоби дезінфекції, пульсоксиметри, концентратор кисню, 2 хірургічних електровідсмоктувачі та реанімаційний дефібрилятор.

Підтримка лікарні\ям була надана за рахунок коштів програми «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.