Друзі, нещодавно ми розповідали про завершення циклу вебінарів в рамках проєкту «Академія соціальних послуг», протягом якого учасники мали змогу підвищити свої компетенції на прикладі двох соціальних послуг “Догляд вдома” та “Послуги соціально-психологічної реабілітації”. 

Зважаючи на надзвичайну актуальність розвитку соціальних послуг та постійне зростання запиту від населення на надання таких послуг, ми додали записи вебінарів за участі українських та польських експертів на наш YouTube канал. Відтак, усі охочі дізнатися більше про розвиток та моделі надання якісних соціальних послуг в громадах можуть у зручний для себе час посилити свої компетенції у даній сфері.

Дізнавайтеся більше про українські та польські практики, побудову міцної співпраці з громадами та її мешканцями та багато іншої цікавої інформації:

Окрема подяка за поширення даного допису серед своїх колег та друзів, які працюють у сфері соціальних послуг.

Вебінари, організовані Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні, пройшли в рамках проєкту «Академія соціальних послуг», який реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.