Починаючи з 16 лютого по 7 березня, мешканці громад мали змогу відповісти на питання, що стосуються оцінки соціальної сфери їх громади, шляхом онлайн-опитування або заповнення паперової анкети у комунальних закладах, старостинських округах та адміністративних установах.

Анкетування дозволить проаналізувати ситуацію у соціальній сфері в умовах повномасштабного вторгнення. Наразі, кількість осіб, що потребують соціальної підтримки стрімко зростає, а відтак громади стикаються із новими викликами та проблемами, які необхідно досліджувати і вирішувати найближчими роками.

Загалом, станом на 7 березня, в опитуванні взяли участь понад 4000 мешканців з 13 громад-учасниць.

Вже за тиждень в рамках дводенного тренінгу команди громад-учасниць на основі результатів опитування проведуть аналіз стану соціальної сфери, визначать головні проблеми та потреби, а також створять сценарії розвитку соціальної ситуації у громадах і цілі вирішення соціальних проблем.

Дякуємо мешканцям громад за активну участь в опитуванні!

*Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».