«Фонд малих проєктів» – фінансовий інструмент, за допомогою якого наша команда підтримує розвиток соціальних послуг на місцевому рівні. Крім надання коштів, ми навчаємо представників громад правильно розраховувати бюджети, організовуємо навчальні візити до Польщі й консультуємо на всіх етапах реалізації проєкту. Рухаючись цим шляхом, Городницька територіальна громада отримала фінансування в рамках «Фонду малих проєктів» для закупівлі й встановлення необхідного обладнання у Городницькому центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

Григорій Барам, представник Городницької громади, прокоментував: «Участь у проєкті Фонду міжнародної солідарності відкрила нові можливості для покращення соціального захисту населення у нашій громаді. Під час онлайн семінарів за допомогою методики вузьких місць ми змогли реально оцінити, в якому стані знаходиться наша соціальна сфера і чого вона потребує у першу чергу. Відтепер набуті знання стануть своєрідною дорожньою картою для подальшого руху. Також, багато цінного та корисного наші учасники дізналися, обмінюючись досвідом з польськими колегами під час візиту до Польщі. Грант в рамках «Фонду малих проєктів» допоможе придбати нове обладнання для Городницького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, на яке не вистачало бюджету громади. Щиро дякуємо Фонду міжнародної солідарності та всім організаторам проєкту за вагомий внесок в розвиток сфери надання соціальних послуг!»

А ми дякуємо Городницькій територіальній громаді за активність, наполегливість та велику роботу!

Проєкт «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг» реалізується Фондом міжнародної солідарності і співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіка Польща та Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні.