Цього тижня члени команд громад-учасниць проєкту «Підтримка децентралізації: підвищення компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг» за результатами проведеного серед мешканців опитування проаналізують стан соціальної сфери своїх громад. Сьогодні розпочався дводенний тренінг для представників Черкаської області, під час якого учасники обговорять та систематизують різні аспекти, що безпосередньо впливають на соціальну ситуацію в громадах.

Також спільно з головним експертом проєкту Мірославом Ольчаком команди проведуть SWOT та TOWS-аналіз, який допоможе отримати поглиблену діагностику, а у подальшій роботі – віднайти ефективні рішення для вирішення проблем соціальної сфери.

Згодом, 21 та 22 березня таку оцінку проведуть представники громад-учасниць проєкту Вінницької та Житомирської області. Відтак, робота над удосконаленням компетенцій територіальних громад у сфері соціальних послуг продовжується!

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».