Проєкт «Психосоціальна підтримка в Україні» PRO_MentalHealth оголошує про завершення конкурсного відбору партнерських громад Рівненської області, які візьмуть участь у роботі районних координаційних груп впродовж квітня-травня 2023 року. 

Комісією проєкту PRO_MentalHealth сформовано 2 цільові групи. Ознайомитись зі списком відібраних громад пропонуємо нижче: 

Територіальні громади — члени Координаційної групи Дубенського і Рівненського районів: Радивилівська, Тараканівська, Дубенська, Корецька, Здолбунівська, Костопільська, Острозька, Рівненська, Березнівська.  

Територіальні громади — члени Координаційної групи Вараського і Сарненського районів: Полицька, Вараська, Володимирецька, Вирівська, Сарненська, Дубровицька, Рокитнівська. 

Члени двох Координаційних груп проведуть діагностику кожного району Рівненської області щодо організації психосоціальних послуг і визначать локації для майбутніх чотирьох Центрів соціально-психологічної підтримки. 

“Щиро дякуємо громадам за участь у конкурсному відборі і з приємністю повідомляємо, що робота в рамках районних координаційних груп розпочнеться з очних семінарів-тренінгів у містах Рівне і Сарни. Звертаємо увагу, що мотивація та інтерес громад, які не пройшли конкурсний відбір, але претендують на організацію надання психосоціальних послуг для своїх жителів, будуть враховані насамперед під час планування діяльності Центрів соціально-психологічної підтримки щодо надання таких послуг мобільними бригадами..” — Тетяна Сірик, координаторка проєкту PRO_MentalHealth. 

Уже невдовзі учасники отримають на електронні пошти, зазначені в заявках, офіційні листи-запрошення з усіма необхідними деталями для участі у семінарах-тренінгах, програму першого заходу, а також інструкцію щодо проведення опитування серед жителів своїх громад. 

При виникненні запитань можливо звертатися до експертів проєкту PRO_MentalHealth, контакти яких вказані в листах-запрошеннях. 

Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності (Solidarity Fund PL) у партнерстві з BGK (Банк крайового господарства), ЄвропейськоюКомісією та програмою “Підтримка демократії” Міністерства закордонних справ Республіки Польща