3 грудня у Ніжині, в приміщенні Територіального центру відбулось урочисте відкриття Соціального хабу «Ми разом». Мета проєкту — надавати соціальні послуги людям з інвалідністю та людям похилого віку у найбільш комфортному середовищі, а також урізноманітнювати їхнє дозвілля у дружній та приємній атмосфері.

«Ми разом» — добре облаштований, багатофункціональний простір, який може бути платформою для проведення актуальних дискусій, творчих майстерень та релакс-практик. Для соціального хабу закуплено нові меблі, комп’ютерне та телевізійне обладнання. На особливу увагу заслуговує сенсорна кімната. Там є світлодіодний дощ з музикою, зіркове небо, дифузор для ароматерапії та стіл для пісочної терапії.

Міський голова Олександр Кодола зазначив: «Сьогодні ми маємо нагоду з вами відкрити вже другий проєкт за підтримки Фонду міжнародної солідарності. Минулого року на подвір’ї Територіального центру з’явилися три функціональні простори: спортивний, концертна зона для людей літнього віку та ігрова зона. Ці зони відпочинку користуються популярністю у нашому місті. Нічого подібного на території Чернігівщини немає!»

Створення соціального хабу «Ми разом» на базі відділення денного перебування Територіального центру Ніжинської ТГ було співфінансоване в рамках проєкту «Соціальні послуги: індивідуальна фасилітація для ефективного функціонування», що реалізований Фондом міжнародної солідарності і співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща