Сьогодні, 20 лютого в рамках проєкту «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд», відбувся вебінар на тему «Як створити громадську організацію для забезпечення добровільної пожежної охорони? Дискусія та обмін досвідом» для представників 8 громад-учасниць проєкту.

Протягом заходу учасники мали змогу отримати корисну інформацію щодо вимог при подачі документів до державного реєстратора, розібрати основні помилки, ознайомитися з досвідом створення ГО для забезпечення добровільної пожежної охорони та отримати практичні поради від експертів проєкту.

Надалі учасники зможуть використати набуті знання при оформленні документів для реєстрації ГО і ДПК та подолати ще один крок до зміцнення безпеки своїх громад.

Проєкт «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд» реалізується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».