Цими днями проєкту психосоціальної підтримки в Україні PRO_MentalHealth  виповнюється рік. З цієї нагоди до вашої уваги відео про його історію становлення.

Хочемо подякувати всім, хто долучився до апробації даної пілотної моделі надання психосоціальних послуг на Рівненщині. Працювало над цим близько 80 осіб!  

 У цьому відео ми показуємо результати роботи чотирьох Центрів психосоціальної підтримки на момент створення відеоролику у жовтні 2023 року. На сьогоднішній день команди Центрів успішно провели вже більше 5000 індивідуальних та групових консультацій, презентаційних зустрічей, в тому числі понад 3000 годин психологічних і психіатричних послуг. 

 Ознайомитися зі зведеними показниками по наданим послугам у Центрах за минулий рік можна на інфографіці нижче: 

 

Проєкт PRO_MentalHealth – це інноваційний механізм у психосоціальній підтримці, який сповна відповідає завданням Всеукраїнської програми ментального здоров’я та корелюється з  цілями законодавчих ініціатив, які є на сьогодні в Україні. Наш пілотний проєкт вже здобув позитивну репутацію, вирішуючи низку проблем у громадах.   Не зупиняємося на досягнутому.  Детальніше про проєкт PRO_MentalHealth 

Проєкт PRO_MentalHealth  реалізується Фондом міжнародної солідарності (SFPL) у партнерстві з BGK, Європейською Комісією та Програмою польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.